Praca na terenie Polski i Niemiec
Moderator: admin
Praca na terenie Polski i Niemiec
Wklejam ogłoszenie umieszczone dzisiaj na innym forum bhp - przed chwilą je zobaczyłam więc robię kopiuj - wklej, bo może tutaj znajdzie się ktoś chętny....:
W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów do podjęcia pracy na stanowisku Inspektor-Specjalista BHP na terenie Polski i Niemiec.
Zadania:
-wykonywanie zadań spoczywających na służbie BHP zgodnie z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 2 września 1997r. w sprawie służby bezpieczeństwa i higieny pracy;
-koordynowanie, wdrażania i kontrola przestrzegania procedur z zakresu BHP;
-przygotowywanie i prowadzenie szkoleń w zakresie BHP;
-prowadzenie dokumentacji BHP;
-dokonywanie oceny ryzyka zawodowego, wyjaśnianie okoliczności i przyczyn wypadków;
-kontrola warunków pracy na terenie budowy.
Wymagania:
-wykształcenie wyższe kierunkowe lub ukończone studia podyplomowe w zakresie BHP;
-znajomość przepisów prawa pracy oraz BHP;
-umiejętność prowadzenia szkoleń;
-znajomości pakietu MS Office;
-dyspozycyjność, gotowość do szybkiego podjęcia pracy;
-prawo jazdy kat. B.
- mile widziane doświadczenie na budowach przy projektach energetycznych oraz znajomość języka niemieckiego i/lub angielskiego
Oferujemy:
- atrakcyjne warunki zatrudnienia uzależnione od posiadanego doświadczenia;
- możliwość rozwoju na ciekawych projektach budowlanych na terenie Polski i Niemiec;
- pracę wśród doświadczonej kadry;
- możliwość podjęcia współpracy z osobami posiadającymi własną działalność gospodarczą.
Osoby zainteresowane ogłoszeniem prosimy o przesłanie aktualnego CV w języku polskim na wskazany poniżej adres e-mailowy.
info@bhpeuroefekt.pl
Więcej informacji:
www.bhpeuroefekt.pl
Tel. 600-656-377
W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów do podjęcia pracy na stanowisku Inspektor-Specjalista BHP na terenie Polski i Niemiec.
Zadania:
-wykonywanie zadań spoczywających na służbie BHP zgodnie z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 2 września 1997r. w sprawie służby bezpieczeństwa i higieny pracy;
-dokonywanie oceny ryzyka zawodowego, wyjaśnianie okoliczności i przyczyn wypadków;
Wymagania:
-wykształcenie wyższe kierunkowe lub ukończone studia podyplomowe w zakresie BHP;
-prawo jazdy kat. B.
- mile widziane doświadczenie na budowach przy projektach energetycznych oraz znajomość języka niemieckiego i/lub angielskiego
Oferujemy:
- możliwość rozwoju na ciekawych projektach budowlanych na terenie Polski i Niemiec;
- możliwość podjęcia współpracy z osobami posiadającymi własną działalność gospodarczą.
Osoby zainteresowane ogłoszeniem prosimy o przesłanie aktualnego CV w języku polskim na wskazany poniżej adres e-mailowy.
info@bhpeuroefekt.pl
Więcej informacji:
www.bhpeuroefekt.pl
Tel. 600-656-377
"Jeżeli nie wiesz człowieku jak postąpić - na wszelki wypadek postąp uczciwie."
(Antoni Słonimski)
(Antoni Słonimski)
- wal221
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Re: Praca na terenie Polski i Niemiec
Może znajdą jelenia.ewania pisze:Wklejam ogłoszenie umieszczone dzisiaj na innym forum bhp - przed chwilą je zobaczyłam więc robię kopiuj - wklej, bo może tutaj znajdzie się ktoś chętny....:
Zadania:
Wymagania:
-prawo jazdy kat. B.
Oferujemy:
info@bhpeuroefekt.pl
Więcej informacji:
http://www.bhpeuroefekt.pl
Tel. 600-656-377
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
wal221 pisze: Może znajdą jelenia.

Moim zdaniem bardzo ciekawa oferta, dla kogoś, kto uzna, ze warto się narobic, zeby zarobić (i nie mam na mysli tylko zarobku finansowego, ale także rozwoj, poznawanie swiata itp.)
Może znajdą kogoś, komu chce się pracowac, kto nie bedzie patrzyl tylko na to, że "w rozporzadzeniu są moje zadania i ani jednego więcej, proszę").
Kogos, kto chce się rozwijać, kto po prostu ma na siebie jakiś pomysł, a nie tylko, będąc po "podyplomowce" chciałby od razu szkolic innych, zbijać bąki, odsiedzieć od 8 do 16 i zbierać "kapustę", najlepiej od razu w milionach.
(Antoni Słonimski)
(Antoni Słonimski)
- JarQsz
- 375...499 postów
- Kontakt:
mysle, ze oferta kierowana dla ludzi, ktorzy mysla o pracy za granica...dobry poczatek by cos zmienic
polecam kazdemu

Ewania, rozumiem, że to jest polska firma i na polskich warunkach?
Jeżeli tak, to jeszcze czas pracy by się przydał, żeby określili
Jeżeli tak, to jeszcze czas pracy by się przydał, żeby określili
Ja nie mam pojęcia.To nie ja jestem autorką tego ogłoszeniauleczka pisze:Ewania, rozumiem, że to jest polska firma i na polskich warunkach?

W ogłoszeniu podano namiary kontaktowe, można się spytać, jak sądzę.ewania pisze:Wklejam ogłoszenie umieszczone dzisiaj na innym forum bhp - przed chwilą je zobaczyłam więc robię kopiuj - wklej
(Antoni Słonimski)
(Antoni Słonimski)
Popieram stanowisko Ewanii. Osoby zainteresowane mogą przecież zasięgnąć szczegółowych informacji. Osoby, które nie są zainteresowane mogą zignorować to ogłoszenie.
Przy okazji - proponuję zwalczać w sobie taką nieładną cechę polegającą na krytykowaniu wszystkiego jak leci w sposób sprawiający wrażenie, że poczynania innych (np. jakiegoś ogłoszeniodawcy, którego w końcu nie znamy) są obiektywnie ZŁE. Postawa, że jak mnie się nie podoba, to MUSI się nie podobać całemu światu jest bardzo egoistyczna. Nieładnie
Przy okazji - proponuję zwalczać w sobie taką nieładną cechę polegającą na krytykowaniu wszystkiego jak leci w sposób sprawiający wrażenie, że poczynania innych (np. jakiegoś ogłoszeniodawcy, którego w końcu nie znamy) są obiektywnie ZŁE. Postawa, że jak mnie się nie podoba, to MUSI się nie podobać całemu światu jest bardzo egoistyczna. Nieładnie

Pozdrawiam
Admin
Admin
- JędrekSPR
- 6250...9374 posty
Wypisz wymaluj, dzisiejsza polityka rządu do tego przystajeadmin pisze:Postawa, że jak mnie się nie podoba, to MUSI się nie podobać całemu światu jest bardzo egoistyczna. Nieładnie

To prawda, ale proponuję powrót do tematu wątku.
Pozdrawiam
Admin
Admin
dlatego zamiast komentować, że nie chce mi się pracować za granicą albo kilka dni od rodziny - wolę przemilczeć i nie komentować. Ale skoro Admin już ten temat poruszył, to też swoje 2 grosze dorzuciłemadmin pisze: Osoby, które nie są zainteresowane mogą zignorować to ogłoszenie.

Jak nie ma w firmie wypadków, to znaczy, że pracownicy nie pracują