"Oznacz temat jako przeczytany"
Moderator: admin
-
- 250...374 postów
Re: "Oznacz temat jako przeczytany"
Przed chwilą sprawdziłem - pewien temat miał 3 strony nieprzeczytanych postów. Wszedłem na 1 z nich, po czym wyszedłem z tematu.
Po powrocie kolejne 2 strony były pełnie nieprzeczytanych postów.
Cudów oczekujesz?wyrafinowany pisze:Przed chwilą sprawdziłem - pewien temat miał 3 strony nieprzeczytanych postów. Wszedłem na 1 z nich, po czym wyszedłem z tematu.

Skoro ich nie przeczytałeś, to są nieprzeczytane.
Mowimy chyba o tym, ze jesli raz otworzyles nieprzeczytany temat, to chocbys zadnego postu nie odczytal, temat zniknie z zakladki "nieprzeczytane posty" jak ponownie wchodzisz na forum (oczywiscie, jesli w międzyczasie zaden nowy post w tym temacie nie przybyl).
"Jeżeli nie wiesz człowieku jak postąpić - na wszelki wypadek postąp uczciwie."
(Antoni Słonimski)
(Antoni Słonimski)
-
- 250...374 postów
Właśnie nie zniknie, dopóki nie "przeklikamy" wszystkich stron z nieprzeczytanymi postami.ewania pisze:Cudów oczekujesz?wyrafinowany pisze:Przed chwilą sprawdziłem - pewien temat miał 3 strony nieprzeczytanych postów. Wszedłem na 1 z nich, po czym wyszedłem z tematu.
Po powrocie kolejne 2 strony były pełnie nieprzeczytanych postów.![]()
Skoro ich nie przeczytałeś, to są nieprzeczytane.
Mowimy chyba o tym, ze jesli raz otworzyles nieprzeczytany temat, to chocbys zadnego postu nie odczytal, temat zniknie z zakladki "nieprzeczytane posty" jak ponownie wchodzisz na forum (oczywiscie, jesli w międzyczasie zaden nowy post w tym temacie nie przybyl).
Sprawdź proszę sama.ewania pisze:Walenty pisze:Witam.
Kiedyś była taka opcja dostępna po otwarciu nieprzeczytanego tematu. Nie trzeba było 8 stron przerzucić żeby temat zniknął z listy nieprzeczytanych.
Jest na to szansa?Zniknie. Wystarczy, że otworzysz temat. Nie musisz go czytac strona po stronie.
pozdrawiam.
To proszę o sprawdzenie, u mnie to nie działa.ewania pisze:Walenty pisze:Witam.
Kiedyś była taka opcja dostępna po otwarciu nieprzeczytanego tematu. Nie trzeba było 8 stron przerzucić żeby temat zniknął z listy nieprzeczytanych.
Jest na to szansa?Zniknie. Wystarczy, że otworzysz temat. Nie musisz go czytac strona po stronie.
Otwierasz na nowo stronę z nieprzeczytanymi, czyli po odświeżeniu strony i temat nadal masz jako nieprzeczytany?
Czy po prostu robisz "wstecz" (a wtedy to jasne, ze wyswietla Ci sie strona PRZED zmianą) ?
Czy po prostu robisz "wstecz" (a wtedy to jasne, ze wyswietla Ci sie strona PRZED zmianą) ?
"Jeżeli nie wiesz człowieku jak postąpić - na wszelki wypadek postąp uczciwie."
(Antoni Słonimski)
(Antoni Słonimski)
Toewania pisze:Otwierasz na nowo stronę z nieprzeczytanymi, czyli po odświeżeniu strony i temat nadal masz jako nieprzeczytany?
?
Dlatego rozpocząłem cały temat.
To mi wygląda na problem lokalny związany z Twoim komputerem. U mnie taki wielostronicowy wątek znika z listy nieprzeczytanych. Tak "teoretycznie" działa oprogramowania Forum.
Pozdrawiam
Admin
Admin
Skoro tak jest tylko u mnie, będę szukał.
Przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam
Walenty
Przepraszam za zamieszanie.
Pozdrawiam
Walenty
-
- 250...374 postów
U mnie jest to samo.
Może to jest związane z odświeżaniem bufora przeglądarki.
Pozdrawiam
Admin
Admin
U mnie jeżeli nie przeczytane mam kilka stron to otwarcie jednej z nich tylko nie powoduje zniknięcia całego tematu. Jeżeli mam opóźnienie nieprzekraczające strony to znika.admin pisze:U mnie taki wielostronicowy wątek znika z listy nieprzeczytanych.
Wady wielkich ludzi są pociechą matołów. Valdemar Baldhead (Łysiak), Konkwista
No właśnie tak jest u mnie. Dlatego dałem propozycje jak w 1 poście żeby nie trzeba było przerzucać kilkunastu stron. A ostatnio "Bocznica" produkuje dużo....
Oj tam zaraz dużo... jak mnie nie ma przez 3 dni, to godzina na samo czytanie nie starcza 

Jak nie ma w firmie wypadków, to znaczy, że pracownicy nie pracują
Zawsze pozostaje opcja zapoznania się z interesującymi tematami, po czym skorzystanie z polecenia " Oznacz działy jako przeczytane" (na głównej stronie Forum u góry z prawej strony) i wszystkie nieprzeczytane wypowiedzi znikają.
Pozdrawiam
Admin
Admin
A no rzeczywiście - zakamuflowane w tabelce, ale jest - dzięki za wskazanie
Wiedziałem, że gdzieś to widziałem, lecz szukałem u dołu i na samej górze (nad tabelką). Myślałem, że to może na tamtym żółtym to było, ale jednak tu też jest

Wiedziałem, że gdzieś to widziałem, lecz szukałem u dołu i na samej górze (nad tabelką). Myślałem, że to może na tamtym żółtym to było, ale jednak tu też jest

Jak nie ma w firmie wypadków, to znaczy, że pracownicy nie pracują