PROGRAM ORZ
Moderatorzy: Renti, ewania, Andrzej J.S
-
- 25...49 postów
PROGRAM ORZ
Witam, czy możecie mi podać nazwę fajnego programu komputerowego do ORZ czy raczej odradzacie cos takiego?
Re: PROGRAM ORZ
Kiedyś próbowałem i nawet kupiłem taki program.
Ostatecznie stwierdziłem, że szkoda na to czasu.
Zagrożenia i tak musisz wybrać - opisy dostosować do stanowiska, warunków.
"Na piechotę" wychodzi mi szybciej - tym bardziej, że nikt ocen nie pisze od nowa tylko przeredagowujemy te , które mamy
W sumie nie zauważyłem żadnych plusów zastosowania takiego programu - może za mało poznałem ten program?
Ostatecznie stwierdziłem, że szkoda na to czasu.
Zagrożenia i tak musisz wybrać - opisy dostosować do stanowiska, warunków.
"Na piechotę" wychodzi mi szybciej - tym bardziej, że nikt ocen nie pisze od nowa tylko przeredagowujemy te , które mamy

W sumie nie zauważyłem żadnych plusów zastosowania takiego programu - może za mało poznałem ten program?
- wal221
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Odradzam. Wolę zrobić to po swojemu.nowystaryandrzej4 pisze: ↑30 grudnia 2017, 10:12Witam, czy możecie mi podać nazwę fajnego programu komputerowego do ORZ czy raczej odradzacie cos takiego?
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
Samodzielna weryfikacja warunków pracy na stanowisku i identyfikacja zagrożeń.nowystaryandrzej4 pisze: ↑30 grudnia 2017, 10:12Witam, czy możecie mi podać nazwę fajnego programu komputerowego do ORZ czy raczej odradzacie cos takiego?
Szkoda pieniążków i prądu na jakieś "głupawe" programiki, które mają szablonowe zagrożenia.
Pierwsza, lepsza kontrola szczegółowego PiP-owca i ORZ do kosza.
Nie naprawiaj maszyny w czasie biegu bo będziesz dupę wycierał łokciem!